Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu

Vizyon: İlimiz ilköğretim okulları arasında geleceğe güven veren; çalışanlarının, öğrencilerinin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü, kaliteli eğitim öğretimi prensip edinen, konumu itibariyle çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi A kalite Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek!

Başarılar:

Saatler: 08:50 / 14:30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0 212)255 75 00

WEB - https://nesealtenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Örnektepe Mahallesi Mimar Sinan Cad. Baş Sokak No1 Beyoğlu / İstanbul

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Miniatürk´e yakın Haliç Üniversitesi´nin arka tarafında kalmaktadır.

Adres - Örnektepe Mahallesi Mimar Sinan Cad. Baş Sokak No1 Beyoğlu / İstanbul

Ulaşım Şişhane Alibeyköy minibüsleriyle okulumuza ulaşılabilir. Mecidiyeköy, Şişli, Taksim, Eminönü, Kağıthane yönlerinden İETT otobüsleriyle ulaşılabilir.Karşıdan gelenler için en uygun güzargah Sögütlüçeşme veya Uzuncayırdan 34AS METROBÜSÜyle gelip HALICIOĞLU durağında inerek 41ST veya SEYRANTEPE dolmuşlarına binerek TİCARET ÜNİVERSİTESİ durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Haliç köprüsüne, Miniatürk´e yakınız.